Over Jereli

Ontdek ons verhaal en de gezichten achter Jereli.

Ons verhaal

Jereli: Van blog voor startende ondernemers naar kameleon in de digitale jungle.


Het begon allemaal in 2022. Philippe en Jeroen, gedreven door een passie voor ondernemerschap, besloten hun kennis te delen via een blog voor startende ondernemers. Jereli was geboren. Kenneth vervoegde al snel het team en samen vulden ze de blog met waardevolle tips en tricks over online marketing, website design en productiviteit.

Maar de digitale wereld is constant in beweging. Al snel beseften de drie dat bloggen alleen niet genoeg was. Ze wilden meer, ze wilden impact maken. En zo begon de transformatie van Jereli.

Zoals een kameleon zich aanpast aan zijn omgeving, zo past Jereli zich aan de steeds veranderende digitale jungle aan.
Innovatie en flexibiliteit zijn onze sleutelwoorden.
We omarmen nieuwe technologieën, zoals AI, en passen onze diensten voortdurend aan op de behoeften van onze klanten.

  • Expertise is onze basis. We hebben diepgaande kennis van Notion en Webdesign, en we delen die kennis graag met jou.
  • Creativiteit is onze kracht. We denken out-of-the-box en komen met unieke, innovatieve oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.
  • Flexibiliteit is onze garantie. We passen ons aan jouw wensen aan en vinden altijd een oplossing die past bij jouw budget.


Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, Jereli helpt je om je digitale jungle te verkennen. We creëren prachtige, converterende websites, stroomlijnen je workflows met Notion en helpen je om je online doelstellingen te bereiken.

Zullen we even samen sparren over de mogelijkheden?
Neem dan vandaag nog contact op!

Jereli: jouw gids in de digitale jungle.

Ons Team

Jeroen Oonincx

Co-founder

Als onze “man van de cijfers” met een scherp analytisch brein brengt Jeroen financiële expertise in ons team, waardoor we niet alleen ondernemingen helpen opbouwen, maar ook solide strategieën smeden die gebaseerd zijn op nauwkeurige analyses.

Kenneth Lievens

Co-founder

De drijvende kracht achter onze IT-oplossingen. Met zijn vaardigheden in webdesign en -ontwikkeling, zorgt Kenneth ervoor dat jouw technologische infrastructuur soepel draait en afgestemd is op jouw bedrijfsbehoeften.

Philippe Lievens

Co-founder

Philippe is ons visionair brein achter Notion. Met een diepgaande kennis van deze veelzijdige tool, leidt Philippe de weg naar het maximaliseren van de kracht van Notion voor jouw bedrijf.

Onze kerngebieden

1. Notion integraties

Dompel jezelf onder in de toekomst van naadloze bedrijfsvoering met onze op maat gemaakte Notion Klantenportalen en Workspaces. Wij bieden oplossingen die zijn afgestemd op het optimaliseren van klantrelaties en algemene productiviteit, met de expertise van Philippe aan het roer.

2. Notion Consultancy en Training

Ontgrendel het volledige potentieel van Notion met onze advies- en trainingsdiensten. Of je nu een particulier, individuele ondernemer zonder medewerkers of een bedrijf met een team bent, wij begeleiden je om Notion-experts te worden.

3. Webdesign

Versterk je online aanwezigheid met onze op maat gemaakte websites en webshops. Ontworpen voor lokale bedrijven, zijn onze ontwerpen gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken en nieuwe markten te verkennen, met technologische ondersteuning van Kenneth.

4. Website- en webshoponderhoud

Ontspan, wetende dat jouw online activa in goede handen zijn. Wij verzorgen regelmatige updates, beveiligingspatches en technische probleemoplossingen, zodat jouw website of webshop altijd optimaal presteert.

Neem vandaag nog actie!

Locatie

Hoofdzetel:
128 City Road,
London,
EC1V 2NX
Vestiging Nederland:
Plakstraat 2, App 3
6131 HT, Sittard

Volg ons

Scroll naar boven